7 Mart 2014 Cuma

RAID Veri Kurtarma

RAID Uzmanlığı ile bir adım önde.

İşletmeler kendi büyüyen depolama gereksinimlerini karşılamak ve kritik verilerini güvenli bir şekilde depolamak için RAID, NAS veya SAN depolama sunucu sistemleri kullanabilmektedir. Güvenli olduğu kadar fiziksel ve yazılımsal hasarlar oluştuğu zamanlarda bir okadar karmaşık ve profosyonel destek gerektiren bu depolama çözümleri için GOLD DATA müşterilerine en iyi hizmet verebilmek için kendi bünyesin de oluşturduğu RAID Destek Takımı ile hizmet vermektedir.
İnternet sitemiz üzerinden ve telefonlarımız ile veri kaybınının yaşanıldığı andan itibaren ücretsiz destek alabilir, doğru yönlendirme ile olası veri kayıplarının önüne geçebilirsiniz.

En zorlu veri kayıplarında bile disk sayısı ve RAID yapısı fark etmeksizin sizlere hizmet vermekteyiz. RAID-0 , RAID-1, RAID-1E, RAID-3, RAID-4, RAID-5, RAID-6, RAID5E, RAID-5EE, RAID ADG, RAID 0+1, RAID 10 , RAID 50, RAID 51 sistemlerden ve HP Proliant tüm seriler, Dell PowerEdge Sunucular, IBM, Intel, Gateway, Sun, Seagate BlackArmor, Synology, QNAP, LaCie, Iomega Storcenter, Drobo, Thecus, Buffalo Technology LinkStation, NETGEAR ReadyNAS, Western Digital Mybook, Proware depolama sistemlerinden veri kurtarma hizmeti vermekteyiz.
Eğer RAID yapılandırmalar ile ilgili yeterli teknik bilginiz yok ise bir uzman desteği almadan kesinlikle herhangi bir müdahalede bulunmamalısınız. Bir çok durumda müşterilerimizin kendi imkanları ile kurtarma çabaları ve yanlış müdahalelerinde dolayı veri kurtarma işlemleri uzamakta ve veri kayıpları yaşanabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder